ЛеБрон пропустить матч Лейкерс заради дебютної гри сина в університеті

"Король" може дозволити собі й таке.
2023 г., 2 грудня, 22:38
Бронні та ЛеБрон Джеймси / Getty Images
Бронні та ЛеБрон Джеймси / Getty Images

Суперзірка Лейкерс ЛеБрон Джеймс готовий пропустити матч регулярного сезону НБА заради дебютної гри свого сина Бронні в університеті.

Як повідомляє The Athletic, 38-річний форвард повідомив одноклубникам про своє рішення - він не з'явиться на грі "озерників", якщо вона співпаде за графіком із грою сина у складі Університету Південної Каліфорнії.

"Я вже сказав своїм товаришам по команді, що якщо вони зіграють того ж дня, що й ми, я зустрінуся з ними у наступній грі", - сказав Джеймс.

"Я сказав все в літаку: "Сім'я понад усе, чемпіони. Я люблю вас всіх. Але я однозначно маю побачити першу гру Бронні, коли він буде готовий до цього".

Читайте також: Adidas зганьбився при спробі підколоти Дюранта, у якого контракт з Nike

В Університета Південної Каліфорнії на грудень заплановано шість ігор і три з них пройдуть того ж дня, що й матчі Лейкерс.

Перший збіг - це домашній поєдинок Лос-Анджелеса проти Х'юстона (3 грудня), потім домашня гра проти Шарлотт (28 грудня) і виїзд до Міннесоти (30 грудня).

Нагадаємо, що нещодавно лікарі дозволили Броні Джеймсу повернутися до баскетболу після пережитої зупинки серця влітку цього року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK