"Він має змінитися": тренер Голден Стейт розчарований вчинками Гріна

Стів Керр визнав, що його підопічний зайшов надто далеко.
2023 г., 15 грудня, 18:00
Дреймонд Грін та Стів Керр / Getty Images
Дреймонд Грін та Стів Керр / Getty Images

НБА відсторонила форварда Голден Стейт Дреймонда Гріна на невизначений термін без збереження зарплати за удар в обличчя центрового Фінікса Юсуфа Нуркича.

Головний тренер Ворріорз Стів Керр заявив, що його бентежить той факт, що це вже четвертий подібний випадок за останній рік, пов'язаний із його гравцем. Наставник вважає, що Грін має змінитись.

"Відсторонення має сенс. Йдеться про набагато більше, ніж просто баскетбол. Йдеться про те, щоб допомогти Дреймонду. Це можливість для нього піти на час і змінитися. Це не так і просто", - цитує Керра ESPN.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Юта хоче позбутися Коллінза через півроку після його обміну

"Рішення полягає не в тому, щоб вибрати кількість матчів дискваліфікації, а в тому, щоб допомогти йому. Йдеться не тільки про спалах гніву на суддю. Йдеться про його життя. Йдеться про людину, в яку я вірю, про людину, яку я знаю десятиліття, яку я люблю за його відданість".

"Той, хто душив Руді Гобера, той, хто завдав Юсуфу Нуркичу дикого удару, той, хто рік тому вдарив Джордана Пула - цей хлопець саме той, хто має змінитися".

Після того, як ліга його дискваліфікувала, Дреймонд Грін заявив, що він має намір скористатися допомогою, щоб вирішити свої психологічні проблеми.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK