Шакіл О'Ніл: Настав час говорити про Каррі як про одного з найвеличніших гравців в історії

Легенда НБА поставила лідера Ворріорз вище за себе в суперечці за звання найкращого в історії баскетболу.
2023 г., 20 грудня, 17:12
Шакіл О'Ніл / Getty Images
Шакіл О'Ніл / Getty Images

За свою 15-річну кар'єру Стеф Каррі встиг чотири рази стати чемпіоном НБА, а також побити рекорд Рея Аллена, ставши найкращим снайпером в історії ліги.

У недавньому матчі проти Бостона, який Голден Стейт виграв в овертаймі з рахунком 130:126, "Шеф" знову продемонстрував свій клас, забивши складний переможний кидок з дальньої дистанції.

Читайте також: Ліллард став 51 гравцем в історії НБА, який набрав 20 тисяч очок за кар'єру

Як повідомляє NBA on TNT, після цієї гри інший чотириразовий чемпіон НБА Шакіл О'Ніл заявив, що настав той час, коли ім'я Каррі має звучати під час суперечок про те, хто ж є найвеличнішим гравцем в історії баскетболу.

"Мені цікаво, тому що він був стабільно найкращим шутером протягом усієї його кар'єри... Мені цікаво, чи не час називати його найвеличнішим гравцем усіх часів?".

На запитання Кенні Сміта, чи ставить він Каррі вище себе в цій суперечці, Шакіл відповів: "Так. Я грав 20 років, дивився баскетбол багато років, але я ніколи не бачив хлопця, як він. Саме тому він мій улюблений гравець".

Нинішнього сезону Стеф Каррі набирає в середньому 28,2 очка, 4,7 підбирання та 4,4 передачі за матч. Голден Стейт має баланс перемог 13-14, що дозволяє "воїнам" посідати лише одинадцяте місце на Заході.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK