Жінка звинуватила власника Нікс та Рейнджерс у примусі до сексу

Джеймс Долан потрапив до одного обвинувального позову з американським кінопродюсером Гарві Вайнштейном.
17 січня, 10:02
Джеймс Долан / Getty Images
Джеймс Долан / Getty Images

Власника Нью-Йорка Нікса і Нью-Йорка Рейнджерса Джеймса Долана було звинувачено в примусі до сексу, повідомляє The Athletic.

Жінка з Теннессі на ім'я Келлі Крофт подала федеральний позов, у якому звинуватила Долана, а також заявила, що американський кінопродюсер Гарві Вайнштейн зґвалтував її десять років тому.

"Я так сильно постраждала через те, що Джеймс Долан і Гарві Вайнштейн зробили зі мною багато років тому, і мені було нелегко виступити і досягти справедливості", - заявила Крофт.

"Але для того, щоб по-справжньому впоратися зі своєю травмою, мені потрібно добитися відповіді. Джеймс Долан маніпулював мною, привіз мене до Каліфорнії, щоб образити мене, а потім підставив мене під жорстоку атаку з боку Вайнштейна".

"Я сподіваюся, що мій позов змусить Долана визнати те, що він зробив зі мною, і взяти на себе відповідальність за заподіяну їм шкоду".

Читайте також: Торонто працює над обміном своєї головної зірки

І Долан, і Вайнштейн спростували звинувачення через своїх адвокатів.

Згідно з позовом, поданим у Каліфорнії, Крофт працювала масажистом під час концертного туру Eagles у 2013 році. Вона познайомилася з Доланом під час туру з його гуртом JD & The Straight Shot, який виступав на розігріві у Eagles.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK