Маямі провів церемонію виведення з обігу ігрового номера Хаслема

Легенду Хіт настільки накрили емоції, що він не зміг зачитати підготовлену промову.
20 січня, 10:50
Юдоніс Хаслем / Getty Images
Юдоніс Хаслем / Getty Images

За свою 20-річну кар'єру в НБА, яку він провів у складі однієї команди, Юдоніс Хаслем ніколи не потрапляв на Матч усіх зірок, не оформлював тріпл-дабл, не підписував контракт, який хоч якось нагадує максимальний, і навіть ніколи не ставав найкращим гравцем тижня.

Незважаючи на все це він – легенда Маямі Хіт. І, як і було оголошено раніше, організація з Флориди минулої ночі вивела з обігу його 40 номер, повідомляє ESPN.

Джерело: Getty Images

"Всі ви поставили на те, що я розплачуся, чи не так? Я знаю, що ви все думаєте, що я плакатиму. Так, це важко. Це важко. Heat Nation, це була величезна честь", - сказав під час церемонії. Хаслем.

"Сьогодні, мій номер виводять із обігу... Так, я заплачу", - після цих слів Юдоніс зняв окуляри і витер очі, які наверталися від сліз. Він навіть не зміг продовжити читати заготовлений текст, тож далі він говорив те, що було в нього на думці.

Відео повної церемонії виведення з обігу ігрового номера Юдоніса Хаслема:

Читайте також: Молодому таланту Торонто заборонили грати і тренуватися через тромби

Хаслем народився в Маямі, провів там всю свою кар'єру, а тепер він працює віце-президентом команди з розвитку баскетболу.

Він також допоміг Хіт виграти три чемпіонські титули (2006, 2012, 2013). Ще чотири рази він виходив із командою у Фінал НБА, де Маямі програв Далласу, Сан-Антоніо, Лейкерс та Денверу.

Його номер став сьомим в історії франшизи, який більше ніхто не використовуватиме.

Раніше Хіт вивели з обігу ігрові номери Алонзо Моурнінга (33), Тіма Хардуея (10), Шакіла О'Ніла (32), Кріса Боша (1) та Двейна Вейда (3).

Також організація вирішила, що у джерсі Майамі ніхто не гратиме під 23-м номером із поваги до Майкла Джордана, який ніколи за флоридську команду не грав.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Маямі Хіт Юдоніс Хаслем

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK