Адам Сільвер залишиться на посаді комісара НБА, підписавши новий контракт

Людина, яка вигадала кілька нових турнірів і завершила ковидний сезон у "бульбашці", продовжить свою роботу.
29 січня, 09:08
Адам Сільвер / Getty Images
Адам Сільвер / Getty Images

Комісар НБА Адам Сільвер незабаром продовжить контракт, який, як очікується, діятиме до кінця десятиліття, повідомляє ESPN.

Завершення офіційних переговорів з радою керівників нової угоди утримує Сільвера на шляху до досягнення наступних основних цілей НБА: нова угода про права на ЗМІ та розширення ліги.

Багато в чому відрізняючись від свого попередника Девіда Стерна, Сільвер заробив репутацію людини, яка прагне більшого консенсусу та партнерства з власниками, керівництвом та гравцями.

Сільвер виступив з рядом ініціатив, включаючи введення турніру плей-ін та внутрішньосезонного турніру, проєкт реформи лотереї драфту, а також стабільно зростаючі фінансові оцінки франшиз.

Джерело: Getty Images

У березні 2023 року Сільвер уклав нову колективну угоду з Національною асоціацією баскетболістів, яка гарантує трудовий мир як мінімум до 2029 року.

Комісар НБА продемонстрував здатність долати кризи, насамперед призупинивши сезон НБА після позитивного тесту Руді Гобера на COVID-19 у 2020 році та очоливши реакцію американського спорту та суспільства на перші тижні пандемії.

Зрештою Сільвер придумав "бульбашку" в Орландо, щоб відновити і завершити сезон 2020 року, зберігши доходи від телебачення та зарплати гравців.

Сільвер також курирував дискваліфікації і наступні продаж команд двох проблемних власників НБА, Дональда Стерлінга з Кліпперс і Роберта Сарвера з Фінікса.

Адам Сільвер змінив Девіда Стерна на посаді комісара НБА у 2014 році. Він був одностайно обраний в якості заміни Стерна, який пішов на пенсію.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Адам Сільвер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK