Гравець НБА продовжує шукати команду, щоб забезпечити лікуванням своїх дітей

Баскетболіст розраховує заробити необхідний стаж, який дозволить йому брати участь у програмі пенсійного забезпечення від асоціації гравців НБА.
3 лютого, 22:22
Тоні Снелл / Getty Images
Тоні Снелл / Getty Images

До наступу дедлайну обмінів залишаються лічені дні, а Тоні Снелл, як і раніше, залишається у пошуку команди для благих цілей.

Як повідомляє The Athletic, декількома днями раніше легенда НБА Чарльз Барклі розповів історію, пов'язану з 32-річним свінгменом.

Найцінніший гравець НБА 1993 попросив команди ліги підписати контракт зі Снеллом, для якого це дуже важливо. Справа в тому, що гравець отримає десятирічний стаж виступів у НБА, що дозволить йому брати участь у програмі пенсійного забезпечення від асоціації гравців НБА.

Через умови колективного договору Снелла має час до суботи, 9 лютого, щоб підписати контракт з якоюсь командою НБА.

Нагадаємо, що у червні 2023 року Тоні Снелл оголосив, що йому поставили діагноз "розлад аутистичного спектру". У його синів Картера та Кензо також діагностовано аутизм. Завдяки програмі забезпечення будуть покриті витрати на їх лікування.

"Я сподіваюся, що хтось із вас, хлопці, підпише контракт із Тоні, щоб його діти могли отримати чудову медичну допомогу", - сказав Барклі.

Читайте також: Агент ЛеБрона спростував чутки про запит обміну його клієнта з Лейкерс

Тоні Снелл був обраний Чикаго під загальним 20-м піком на драфті 2013 року. Крім Буллз, він виступав за такі команди, як Мілуокі, Детройт, Атланта, Портленд та Новий Орлеан. Зараз Снелл грає за Мейн Селтікс, фарм-клуб Бостона із G-Ліги.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоні Снелл

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK