Тренер Міннесоти вперше у кар'єрі очолить команду Матчу всіх зірок

Кріс Фінч керуватиме командою Заходу, в якій в якості резервіста виступить його підопічний.
5 лютого, 17:34
Кріс Фінч / Getty Images
Кріс Фінч / Getty Images

Через день після того, як Дока Ріверса назвали тренером команды Сходу, стале відоме ім'я людини, яка керуватиме командою Заходу Матчу всіх зірок-2024.

НБА на своєму офіційному сайті оголосила, що західний колектив під час зіркового вікенду очолить тренер Міннесоти Кріс Фінч.

Читайте також: Претендент на MVP пропустить Матч Зірок і може більше не зіграти в сезоні

Фінч уперше у своїй кар'єрі поїде на Матч усіх зірок. Цікаво, що 54-річний фахівець став лише другим тренером в історії Тімбервулвз, якого обрали для цієї ролі. Раніше у 2004 році команду Заходу очолював Фліп Сондерс.

Кріс Фінч проводить свій четвертий сезон на чолі Міннесоти. На даний момент "вовки" посідають перше місце Західної конференції, маючи баланс перемог 35-15, що повторило рекорд франшизи за кількістю перемог у перших 50 матчах сезону (35 перемог у сезоні-2003/04).

У ході нинішнього сезону Фінч двічі визнавався найкращим тренером на Заході (жовтень, листопад). Це була перша щомісячна нагорода у тренерській кар'єрі Фінча.

Він став третім наставником клубу, який отримав цю нагороду, приєднавшись до Кевіна МакХейла (січень 2009 р.) і Фліпа Сондерса (квітень 2004 р., лютий 2003 р. , січень 2001 р. та січень 2000 р.).

Нагадаємо, що в команді Заходу в якості резервіста виступить підопічний Фінча Ентоні Едвардс.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK