Лейкерс представили статую Браянта, яка буде встановлена ​​біля арени

У майбутньому "озерники" покажуть ще дві статуї великого баскетболіста.
9 лютого, 15:40
Кобі Браянт / Getty Images
Кобі Браянт / Getty Images

Минулої ночі Лейкерс провели презентацію першої з трьох майбутніх статуй Кобі Браянта, які будуть встановлені біля Crypto.com Арени, повідомляє ESPN.

Бронзова статуя висотою 5,79 м і вагою 1814 кг оточена п'ятьма копіями кубків Ларі О'Браєна. Вона встановлена ​​на чорній трикутній підставі — ода трикутному нападу колишнього тренера "озерників" Філа Джексона та його помічника Текса Вінтера.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

На боці підстави є цитата Браянта, яка говорить: "Залиште гру кращою, ніж ви її знайшли. А коли прийде час вам піти, залиште легенду"

На статуї також є QR-код, який фанати можуть сканувати за допомогою своїх телефонів, що приведе їх до відео з нарізкою яскравих моментів "Чорної Мамби", яке було озвучено легендарним актором Дензелом Вашингтоном.

На цій статуї Кобі зображений у джерсі з номером 8, під яким він виступав у першій частині своєї кар'єри. Браянт вказує пальцем у небо – цей момент відбувся у 2006 році, коли Кобі набрав 81 очко у грі проти Торонто.

Під час презентації вдова Браянта Ванесса заявила, що він сам вибрав саме цей момент.

"Для довідки, Кобі вибрав позу, яку ви зараз побачите, тож якщо у когось виникнуть з нею якісь проблеми, хр*ново", - сказала Ванесса.

Читайте також: Інсайд Беверлі та гірка доля Дінвідді: ТОП-10 подій дедлайну обмінів НБА

Поки що залишається невідомим, коли відбудуться презентації двох інших статуй.

За інформацією джерела, на другій статуї Кобі буде зображений в джерсі з номером 24, а на третій він буде разом зі своєю донькою Джанною, яка також стала жертвою авіакатастрофи 26 січня 2020 року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK