Бруклін відправив у відставку Жака Вона

Нетс вирішили піти стопами Мілуокі і змінити головного тренера по ходу сезону.
19 лютого, 17:55
Жак Вон / Getty Images
Жак Вон / Getty Images

Бруклін Нетс зважилися на серйозний крок - у відставку було відправлено головного тренера команди Жака Вона, повідомляє The Athletic.

Передбачається, що аргументом для звільнення стали результати команди цього сезону. На даний момент Бруклін йде одинадцятим на Сході з балансом перемог 21-33.

Вперше Вон опинився у тренерському штабі Нетс у 2016 році, обійнявши посаду асистента Кенні Аткінсона. У 2020 році після звільнення Аткінсона він на якийсь час очолив команду, ставши виконуючим обов'язки головного тренера.

Після призначення Стіва Неша головним тренером Брукліна у вересні 2020 року Вон повернувся на роль помічника.

Коли Неша звільнили 1 листопада 2022 року, 49-річний фахівець знову став в.о. головного тренера За тиждень його призначили головним тренером, а в лютому 2023 року він підписав багаторічне продовження.

Читайте також: Матч усіх зірок НБА: Команда Сходу обіграла команду Заходу

За Вона Бруклін провів 129 матчів (64-65). Минулого сезону тренер вивів команду у плей-оф із шостого місця конференції, проте вона вилетіла в першому ж раунді від Філадельфії (0-4).

Нагадаємо, що у січні Мілуокі звільнив Едріана Гріффіна, призначивши на його місце Дока Ріверса. З того моменту Бакс виграли лише чотири матчі з дванадцяти.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Бруклін Нетс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK