Дюрант хоче повернутися до Сіетлу, якщо НБА піде на розширення ліги

Настав час поностальгувати разом із Кей Ді.
21 лютого, 20:00
Кевін Дюрант / Getty Images
Кевін Дюрант / Getty Images

Кевін Дюрант був обраний Сіетлом під загальним другим піком на драфті 2007 року. Однак через рік франшиза переїхала до Оклахоми. З того часу у Сіетлі немає баскетбольної команди.

Під час інтерв'ю Boardroom форвард Фінікса зізнався, що він без сумніву повернеться до Сіетлу на будь-яку роль, якщо в результаті потенційного розширення НБА в місті знову з'явиться команда.

"Я відчуваю, що ця франшиза є знаковим брендом для НБА. Цей ринок — баскетбольний ринок, якому необхідний вплив команди НБА в цьому місті", - цитує Кей Ді BasketNews.

"Я вірю, що він (Сіетл) повернеться. Він буде частиною розширення ліги. Допомагати керувати командою, допомагати їй, коли вона повернеться до ліги, мені б це дуже сподобалося. Коли я завершу кар'єру, ця мрія здійсниться. Це, напевно, одна з небагатьох речей, яку я справді зафіксував би, ніби знову граю".

"Я відчуваю, що можу підвищити цінність будь-якої франшизи, просто ґрунтуючись на моєму навчанні з плином часу, моєму досвіді індивідуального гравця у цій лізі та просто наявності бажання щось робити".

Читайте також: Одного із засновників династії Голден Стейт пов'язують із переходом до Орландо

Раніше стало відомо, що колишній гравець кількох команд НБА втратив контракт із російською командою, за яку він навіть не встиг дебютувати.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK