"Я просто не стримався": Айверсон розповів про свою знамениту промову про тренування

Як сказав Аллен: "We talking about practice".
22 лютого, 17:40
Аллен Айверсон / Getty Images
Аллен Айверсон / Getty Images

Легенда Філадельфії та НБА Аллен Айверсон нещодавно сходив у гості до іншої легенди баскетболу Шакіла О'Ніла на його подкаст "The Big Podcast with Shaq".

Там "The Answer" знову згадав момент із минулого, який став знаменитим. 7 травня 2002 року під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналіста, він промовив слово "тренування" (в оригіналі "practice") 22 рази.

"Ця бісова історія така погана. Я ніколи не хотів, щоб мене обмінювали (з Філадельфії). Біллі Кінг (тодішній генменеджер і президент 76-х) і тренер покликали мене в офіс і сказали мені: "Слухай, ти нікуди не підеш". Гаразд, а тепер давайте скликаємо прес-конференцію, щоб ми могли покінчити з цим", - сказав Ей Ай.

"Я прийшов туди, і цей один журналіст продовжував запитувати мене щодо тренувань. Я просто не міг більше себе стримувати. Тоді ж убили мого найкращого друга. І я мав справлятися з усім цим. Я мав вийти і сказати, що я нікуди не йду. А ти продовжуєш запитувати мене щодо тренувань".

"Раніше людей більше хвилювало те, що ти робиш на тренувальному майданчику, а не на паркеті перед 20 000 уболівальників".

Читайте також: Словенія - Україна: онлайн-трансляція матчу кваліфікації до Євробаскету-2025

Раніше Шакіл О'Ніл розповів, хто з його опонентів на баскетбольному майданчику ніколи не виявляв страху перед грою проти нього.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шакіл О`Ніл

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK