Харден був правий? Пол розповів, як Деріл Морі збрехав йому, організувавши обмін в Оклахому

У клубі ненависників генменеджера Філадельфії знаходяться щонайменше дві зірки НБА.
1 березня, 14:38
Кріс Пол / Getty Images
Кріс Пол / Getty Images

Минулого літа Джеймс Харден видав промову, під час якої він назвав генерального менеджера Філадельфії Деріла Морі брехуном.

Як виявилося, "Борода" був не першим, кого обдурив Морі. Під час подкасту Двейна Вейда "The Why with Dwyane Wade" розігруючий Голден Стейт Кріс Пол розповів історію про те, як він дізнався про свій обмін з Х'юстона в Оклахому влітку 2019 року.

"Я пішов займатися в зал, і мені зателефонував Деріл. Він сказав: "Я просто дзвоню тобі, щоб переконатися, що ти не хочеш в Оклахому". Я відповів: "Ні, навіщо я тоді перевіз 15 людей у ​​Х'юстон". І він сказав: "Гаразд, я просто хотів переконатися. Я не обміняю тебе кудись, де ти не хочеш опинитися, бо ти вирішив прийти до нас із Кліпперс”.

"Я вирішив переїхати в Х'юстон з Лос-Анджелеса. Я відпочиваю вдома, розмовляв по телефону з Джейдою (дружина Пола), і потім я дізнаюся, що мене обміняли в Оклахому".

"І тоді мій телефон почав дзвонити - це був Деріл. Так що, я не знаю... Деріл сказав: "Слухай, хлопче, все відбувається так швидко". Я сказав: "Все добре, я просто хочу, щоб ти мені сказав одну річ. Ти казав, що не обміняєш мене, вірно?". Він відповів: "Так, я сказав це, але...". Я сказав: "Це все, що я хотів знати", - сказав Пол.

Читайте також: Вембаньяма став володарем чергового статистичного рекорду НБА

В результаті обміну Кріс Пол опинився в Оклахомі, яка відправила в Х'юстон Расселла Вестбрука, два драфт-піки першого раунду і два драфт-піки другого раунду.

Нагадаємо, що під час цього ж подкасту Двейн Вейд розповів, як Кріс Пол міг опинитися в Маямі, але одна умова не дозволила цьому відбутися.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK