ЛеБрон прокоментував те, що він перший в НБА набрав 40 000 очок

Зірка Лос-Анджелес Лейкерс і всієї ліги не відчуває себе старим.
3 березня, 09:45
ЛеБрон Джеймс / Getty Images
ЛеБрон Джеймс / Getty Images

Зірковий баскетболіст Лос-Анджелес Лейкерс ЛеБрон Джеймс встановив чергове унікальне досягнення в НБА, ставши першим в історії ліги, хто зумів набрати 40 000 очок.

Після поєдинку проти Денвер Наггетс 39-річний американець прокоментував свій рекорд. За словами ЛеБрона, він може становити ту ж загрозу, що і 10 років тому.

"Відчуваю, ніби досі створюю загрозу на майданчику, досі можу робити те, що й 10 років тому. А дещо робив і 20 років тому – дивно про це говорити.

Ніколи не думав над встановленням рекорду результативності. Це просто відбулося органічно. Грав правильно, виходив та показував гру, дозволяючи їй самій прийти до мене. Рекорд за результативністю став для мене органічним.

Коли прийшов у лігу, це ніколи не було моєю метою, ніби я хотів стати найкращим скорером усіх часів. Але досі граю. Досі можу закинути м’яч, так що загальне число очок буде зростати, доки не закінчу грати.

Очевидно, що в нашій лізі багато відмінних хлопців, які вміють набирати очки. Якщо вони залишаться здоровими та гратимуть довго – вони зможуть затьмарити його.

Рекорди створені для того, щоб їх бити. Ніколи не можна казати ніколи. Колись казали, що рекорд Робертсона з тріпл-даблів ніколи не поб’ють – Вестбрук зробив це. А тепер Йокич та Дончич займаються цим кожного матчу.

Для мене завжди найголовнішою була перемога. Дуже прикро, що рекорд стався під час поразки, особливо проти команди, яка грає дуже добре. Ми показали хороший баскетбол, але не змогли завершити матч на свою користь. Отже, гірко-солодко, але насолоджуюся кожним моментом на майданчику", – сказав гравець "озерників".

Нагадаємо, на нашому сайті доступні результати матчів ігрового дня в НБА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ЛеБрон Джеймс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK