Міннесота звинуватила звільненого співробітника у крадіжці "стратегічної інформації НБА"

Команда не порушуватиме кримінальної справи, але від покарання злодій не втече.
21 березня, 22:28
Міннесота Тімбервулвз / Getty Images
Міннесота Тімбервулвз / Getty Images

Співробітника Міннесота Тімбервулз було звільнено, заарештовано і звинувачено в крадіжці зі зломом третього ступеня, повідомляє ESPN.

За інформацією джерела, його звинуватили в крадіжці тисяч внутрішніх файлів, включаючи "стратегічну інформацію НБА", у керівника команди.

Сомак Саркар, який раніше працював аналітиком у тренерському штабі "вовків", перебуває під вартою і він очікує слухання в суді.

У скарзі команди йдеться, що 2 лютого Сачын Гупта, виконавчий віце-президент організації, який займається аналітичним відділом, залишив жорсткий диск, підключений до ноутбука, у своєму офісі в Target Center.

Цей диск містив особисту фінансову інформацію Гупти, а також інформацію команди, включаючи контракти про працевлаштування та гравців.

Читайте також: Переможець Світової серії МЛБ із партнером завершують придбання команди НБА

Коли Гупта повернувся на роботу 5 лютого, жорсткого диска не було, а подальше спостереження, проведене службою безпеки, показало, що Саркар двічі входив до офісу Гупти 3 лютого. Саркара негайно звільнили.

На допиті в поліції Саркар сказав, що, будучи членом тренерського штабу, він взяв жорсткий диск, "щоб дещо на нього перекинути", але він забув його повернути.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Міннесота Тімбервулвз

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK