Одноклубник Леня вважає, що його недооцінюють у НБА

Чинний MVP Євроліги хоче отримувати більше можливостей на майданчику.
25 березня, 15:31
Александар Везенков / Getty Images
Александар Везенков / Getty Images

Будучи Найціннішим гравцем Євроліги минулого сезону, Александар Везенков вперше потрапив до НБА, приєднавшись до Сакраменто у 2023 році.

Але, незважаючи на всі свої досягнення в Європі, в НБА 28-річний болгарин отримує на так багато шансів, що його не влаштовує. До травми гомілкостопу баскетболіст отримував у середньому 12,6 хвилини на паркеті.

"Це важко. Їх не хвилює, що ти MVP. Тобі потрібно проявити себе із самого початку. Якщо ти швидко адаптуєшся, у тебе є шанс. Якщо ні, то тобі буде дуже складно", - цитує Везенкова BasketNews.

Потім Везенков висловив відчуття, що його недооцінюють у НБА.

"Так, 100%. Думаю, ми (європейці) можемо грати. Вся справа в наявності можливостей, хоча є багато хлопців, чиї команди не дуже хороші".

Читайте також: НБА хоче "освіжити" Матч усіх зірок, але розуміє, що це практично неможливо

"Тепер у (Васіліє) Міцича більше ігрового часу (після обміну з Оклахоми до Шарлотт), він приймає свою роль і виконує її дуже добре. Я не знаю, чи зможе він вийти у стартовому складі в цій лізі, але він може грати хороші хвилини і грати солідну роль у будь-якій команді. Він знає гру".

У своєму дебютному сезоні за Кінгз Александар Везенков взяв участь у 35 матчах у яких у середньому набирав 5,6 очка, 2,5 підбирання та 0,4 передачі при 44,8% реалізації з гри та 38% реалізації триочкових.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK