Реджон Рондо оголосив про завершення кар'єри

Дворазовий чемпіон НБА підтвердив, що він не планує повертатися на майданчик через два роки простою.
3 квітня, 09:47
Реджон Рондо / Getty Images
Реджон Рондо / Getty Images

Реджон Рондо офіційно оголосив про завершення кар'єри після 16 сезонів у НБА, повідомляє ESPN.

Під час виступу на подкасті "All the Smoke" 38-річний розігруючий швидко відповів на запитання ведучого Метта Барнса, чи став сезон-2021/22 для нього останнім у лізі.

"Абсолютно. Так, я закінчив. Я не можу. Я краще проведу час зі своїми дітьми", - сказав Рондо.

"Що за час, це безперечно було те, що я ніколи не сприймав як належне, коли був у грі. Мені подобалася кожна хвилина цього, і я ціную братерство, з яким мені вдалося поділитися, зблизитися і рости протягом багатьох років".

"Я багато чому навчився у цій грі, і вона зробила мене тією людиною, якою я є сьогодні. Я весь час говорю людям, це була не моя мрія, це була мета".

Реджон Рондо був обраний під загальним 21-м піком на драфті 2006 року командою Фінікс Санз, але був обмінений в Бостон Селтікс. У складі "кельтів" він провів дев'ять сезонів, а у 2008 році став чемпіоном НБА.

Джерело: Getty Images

Читайте також: НБА: Лень допоміг Сакраменто перемогти Кліпперс, Мілуокі сенсаційно програв Вашингтону, перемога Лейкерс

Потім у його кар'єрі були Даллас, Сакраменто, Чикаго, Новий Орлеан, Лейкерс, Атланта, Кліпперс та Клівленд. У 2020 році разом із Лейкерс він виграв своє друге чемпіонство.

Рондо чотири рази їздив на Матч усіх зірок та чотири рази потрапляв у захисну збірну за підсумками регулярки. Він також лідирував у лізі за перехопленнями за гру в сезоні-2009/10 і за передачами за гру в сезонах-2011/12, 2012/13 та 2015/16.

На його рахунку 957 матчів (733 у старті), в яких він набирав у середньому 9,8 очка, 7,9 передачі, 4,5 підбирання та 1,6 перехоплення.

Реджон Рондо має постати перед судом 25 квітня в окрузі Джексон, штат Індіана, за звинуваченням у незаконному зберіганні вогнепальної зброї, а також у провинах, пов'язаних із вживанням наркотиків та марихуани.

У лютому він відхилив пропозицію прокуратури про визнання вини. Його адвокати відтоді стверджують, що звинувачення у зберіганні зброї слід зняти, оскільки вона порушує права Рондо, закріплені Другою поправкою до Конституції.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Реджон Рондо

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK