Клівленд звільнив тренера, незважаючи на вихід до півфіналу Східної конференції

Організація вирішила припинити співпрацю, яка тривала п'ять сезонів.
23 травня, 19:57
Джей Бі Бікерстафф / Getty Images
Джей Бі Бікерстафф / Getty Images

Незважаючи на те, що команда вперше за шість сезонів вийшла до півфіналу Східної конференції, Клівленд Кавальєрс вирішили звільнити Джей Бі Бікерстаффа з посади тренера команди, повідомляє ESPN.

У першому раунді плей-оф Клівленд у семи матчах здолав Орландо, після чого поступився переможцю регулярки Бостону з рахунком 1-4.

Джей Бі Бікерстафф розпочав свою роботу з Клівлендом у травні 2019 року, ставши асистентом Джона Білайна. Після звільнення тренера, Бікерстаффа було призначено тимчасовим тренером у лютому 2020 року, а вже в березні того ж року клуб дав йому багаторічний контракт.

За п'ять сезонів команда під його керівництвом виграла 170 матчів за 159 поразок (0,517).

Читайте також: Дончич може підписати з Далласом найдорожчий контракт в історії НБА

Тепер президент з баскетбольних операцій Кобі Альтман і генеральний менеджер Майк Генсі займуться пошуком тренера, який, на їхню думку, зможе вивести Клівленд як мінімум у фінал Сходу.

Повідомляється, що головним претендентом на посаду є нинішній асистент Стіва Керра в Голден Стейт та колишній тренер Брукліна Кенні Аткінсон.

Звільнення Джей Бі Бікерстаффа стало вже п'ятою тренерською відставкою за підсумками сезону. Раніше своїх тренерів позбулися Бруклін, Шарлотт, Лейкерс і Фінікс.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK