Агент ЛеБрона: Його син нізащо не підпише двосторонній контракт

Річ Пол поговорив про драфт НБА, за підсумками якого вирішиться майбутнє Бронні Джеймса.
24 травня, 21:05
Бронні Джеймс / Getty Images
Бронні Джеймс / Getty Images

У червні відбудеться традиційний драфт НБА, найбільш обговорюваним проспектом якого стане Бронні Джеймс, син суперзірки Лейкерс ЛеБрона Джеймса.

Спортивний агент обох баскетболістів та засновник агентства Klutch Sports Group Річ Пол обговорив драфт і те, під яким номером можуть задрафтувати 19-річного захисника.

"Діапазон вибору Бронні побував усюди. Деякі команди думають, що його оберуть під номером від 20 до 40, деякі - що від 30 до 50, а деякі вважають, що його не задрафтують. Достатньо рішення однієї команди", - цитує Пола Bleacher Report.

"Це те, чим я займаюся щороку під час процесу драфту. Це не Бронні-центрично. Він із нашого драфтового класу. Я повинен спробувати допомогти знайти те, що підійде всім моїм хлопцям, а також вигідну угоду. Ось як я на це дивлюся".

Читайте також: НБА закрила розслідування щодо гравця Оклахоми за інтимний зв'язок із неповнолітньою

При цьому Річ Пол виключив можливість, за якої син ЛеБрона буде змушений підписати двосторонній контракт, щоб потрапити до НБА.

"Так, це абсолютно правильно. Команди це знають. Ми не підемо на це".

Раніше Бронні Джеймс зізнався, що сам він ніколи не замислювався над тим, щоб грати в одній команді зі своїм батьком, який раніше неодноразово говорив про бажання стати першим в історії батьком, який зіграв у НБА разом із сином.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK