Колишній мер Нью-Йорка став інвестором групи власників клубу НБА

Майкл Блумберг приєднався до Марка Лора та Алекса Родрігеса, які хочуть викупити контрольний пакет акцій франшизи.
7 червня, 13:00
Майкл Блумберг / Getty Images
Майкл Блумберг / Getty Images

Бізнесмен-мільярдер і колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг приєднався до групи власників Міннесота Тімбервулвз, що складається з Марка Лора і Алекса Родрігеса, повідомляє The Athletic.

Блумберг посідає 12-те місце в списку найбагатших людей світу за версією журналу Forbes, його статки оцінюють у 106 мільярдів доларів. 82-річний американець тричі обіймав посаду мера найбільшого міста США з 2002 до 2013 року.

Він став великим інвестором групи Лора-Родрігеса, яка наразі володіє майже 40% акцій "вовків" і клубу ЖНБА Міннесота Лінкс.

Лор і Родрігес ведуть боротьбу з Гленом Тейлором за контрольний пакет акцій цих організацій. Вони домовилися з мажоритарним власником клубу про поступову купівлю контрольного пакета акцій під час багатоетапного процесу за ціною 1,5 мільярда доларів.

Читайте також: Дрейк знову зробив великі ставки, цього разу на Фінали НБА та НХЛ

Група придбала дві частини команд у 2021 і 2023 роках, щоб досягти володіння 36% акцій. У березні вони збиралися придбати ще 40% акцій для отримання контрольного пакета, але Тейлор скасував угоду.

Тейлор тоді заявив, що у Лора і Родрігеса не було грошей для завершення угоди, а також що вони не виконали кілька пунктів угоди. Лор і Родрігес оскаржили цю характеристику.

Для вирішення спору сторони звернулися до суду, який може зайняти майже все літо.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Міннесота Тімбервулвз

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK