Гравця НБА заарештували за використання фейкового імені під час розслідування

Неймовірна історія пригод Кемерона Пейна.
2 липня, 21:30
Кемерон Пейн / Getty Images
Кемерон Пейн / Getty Images

Червень був насиченим місяцем для гравця НБА Кемерона Пейна.

Як повідомляє TMZ, 29-річного баскетболіста заарештували після того, як він неодноразово відмовлявся назвати поліцейським своє справжнє ім'я під час розслідування.

Згідно зі звітом про інцидент у поліцейському управлінні Скоттсдейла, Пейн зателефонував у поліцію близько 2:44 ночі 14 червня після того, як посварився зі своєю дівчиною в Аризоні.

Але, за словами поліцейських, коли на місце прибули поліцейські, він і його подружка сказали їм, що поліцейські послуги їм більше не потрібні, оскільки їхня сварка була всього лише словесною, і відтоді вони заспокоїлися.

Офіцери написали в документах, що все, що їм потрібно для завершення розслідування, - це ім'я і дата народження Пейна. Але саме тоді, за їхніми словами, гравець перестав співпрацювати.

Кемерон Пейн
Кемерон Пейн / Джерело: TMZ/tmz.com

Читайте також: Відомі причини, чому Томпсон відмовився від щедрішої пропозиції Лейкерс заради Далласа

Пейн не говорив їм, хто він такий, наполягаючи на тому, що насправді він "Террі Джонсон". Коли вони сказали йому, що вважають, що він бреше, і що їм доведеться заарештувати його, якщо він і далі поводитиметься так, він відповів: "Нічого страшного".

Гравець повідомив їм своє справжнє ім'я, але через кілька секунд сказав: "Ні, це моє вигадане ім'я, не могли б ви піти. Якщо ви хочете заарештувати мене за те, що я назвав вам вигадане ім'я, вітаю".

Зрештою поліцейські заарештували його і доправили до в'язниці, де йому висунули обвинувачення за двома окремими звинуваченнями: відмова назвати правдиве ім'я і неправдиве повідомлення правоохоронним органам. Незабаром його було звільнено з-під варти.

У минулому сезоні Кемерон Пейн виступав за Мілуокі та Філадельфію. У 78 матчах він набирав у середньому 7,4 очка, 1,5 підбирання та 2,6 передачі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK