Ентоні пояснив, чому він не обміняв би три "золота" Олімпіади на чемпіонство НБА

Кармело визнав, що через роки змінив думку щодо важливості медалей Олімпійських ігор.
17 серпня, 12:34
Кармело Ентоні / Getty Images
Кармело Ентоні / Getty Images

За свою велику кар'єру Кармело Ентоні заробив чотири олімпійські медалі, три з яких - "золото". Але при цьому він жодного разу не ставав чемпіоном НБА.

Під час нещодавньої Олімпіади-2024, на якій США знову стали чемпіонами, Мело заявив, що він не обміняв би свої золоті медалі Ігор на одну чемпіонську "гайку".

Ця заява викликала ажіотаж у фанатів, тож Ентоні довелося пояснювати свої слова.

"Якби мене запитали про це багато років тому, я б, без сумніву, вибрав чемпіонство НБА. Без сумніву", - цитує Мело BasketNews.

"Освіта, розуміння. По-справжньому розуміючи, куди йде і де знаходився баскетбольний бізнес. Насправді бути учнем гри. По-справжньому вивчати рівні цього бізнесу і рівні цієї гри. Це була інформація і розуміння, яких у мене не було в НБА, коли я грав у 2004 і 2006 роках за збірну США. До Redeem Team я нічого цього не знав".

Джерело: Getty Images

"У 2008 році я був просто злий через те, що ми програвали, і був щасливий, що ми сформували цю команду, щоб вийти і виграти золоту медаль, щоб відштовхнути всіх від нас тут, у США".

"Тоді це не було для мене справою. Зі змагальної точки зору я все ще перебував у режимі вбивства. Я все ще не зрозумів бізнес".

Мені довелося повністю вивчити гру, щоб зрозуміти зараз: три золоті медалі, чотири медалі для мене, це більше, ніж чемпіонство НБА, тому що я розумію, який вплив це має.

Читайте також: "Та ні за що": Едвардс не хоче їхати зі збірною США на наступний чемпіонат світу

"Не кожен виграє золоту медаль, не кожен виграє срібло або бронзу. Лише деякі спортсмени з нашої країни, можна сказати, завоювали медалі, не кажучи вже про золоті медалі".

"Коли у вас є така перспектива, це зовсім інша перспектива. Так, звісно, я хочу чемпіонство НБА, ми всі хочемо, але потрібно пройти багато л*йна, щоб ви могли виграти чемпіонство НБА, не кажучи вже про кілька чемпіонств".

Раніше стало відомо, що Джоел Ембіід, який став олімпійським чемпіоном у складі США, отримав державну нагороду Камеруну.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Кармело Ентоні

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK