Ліллард відповів критикам після невдалого дебютного сезону в Мілуокі

Деміан прекрасно розуміє, що перший рік у новій команді пройшов зовсім не так, як цього очікували.
19 серпня, 00:12
Деміан Ліллард / Getty Images
Деміан Ліллард / Getty Images

Рік тому Деміан Ліллард зажадав обмін від керівництва Портленда, яке в підсумку відправило його в Мілуокі.

Там 34-річний розігруючий об'єднався з Яннісом Адетокумбо і Крісом Міддлтоном, що для багатьох стало причиною вважати Бакс одними з головних претендентів на чемпіонство.

Але реальність виявилася більш суворою, адже "олені" не змогли подолати перший раунд плей-оф через травми Янніса та Дейма.

Зараз Ліллард вважає, що новий сезон пройде зовсім по-іншому.

"Коли відбувся обмін, усі думали: "Ну ось, Мілуокі стане чемпіоном". Але коли все пішло не так, як багато хто думав, що буде відбуватися, або вони думали, що я грав не так, як у Портленді, вони немов запитували: "Що відбувається з Деймом? Чому він не робить те, що робив?", - цитує гравця BasketNews.

"Я ж просто все розумію. Це буде мій 13-й сезон. Людям набридає сталість. І ще я розумію, що я не був найкращою версією себе. Я з'явився - і був продуктивний. 
А потім, коли ти стаєш старшим, люди кажуть: "Він більше не може цього робити, що відбувається?". 

Джерело: Getty Images

Читайте також: Несподівана зірка Франції на Олімпіаді-2024 підписала контракт із Філадельфією

Це просто цикл. Я бачив, як це відбувається і з іншими хлопцями. Думаю, на даний момент я просто потрапляю в цю категорію. Було багато змін, багато стресу.

"І я прийму критику або те, що скажуть люди. Я знаю про це, але я також знаю, що якщо хтось щось сказав, я буду ставитися до цього так само. Але коли я чую щось і не вірю в це - а я бачив і чув багато чого з того, що говорили про мене, - це просто те, чим стали ЗМІ. Це не правда. І я це знаю".

"Тож я не гравець, який ламається. Я живу чистим, хорошим, здоровим життям, і я можу це робити. Я можу робити те ж саме, що робив два-три роки тому. Я можу робити це просто зараз. Питання тільки в тому, як це буде виглядати в цій команді".

У своєму першому сезоні в Мілуокі Деміан Ліллард провів 73 матчі, в яких набирав у середньому 24,3 очка, 4,4 підбирання та 7,0 передачі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK