Тренер Голден Стейт підколов експрезидента США фірмовим жестом Каррі

Стів Керр укотре дав зрозуміти, що він думає про Дональда Трампа.
21 серпня, 00:53
Стів Керр / Getty Images
Стів Керр / Getty Images

Головний тренер Голден Стейт Ворріорз і збірної США Стів Керр взяв участь у Демократичному національному з'їзді.

Там 58-річний наставник виступив із незабутнім посланням, зробивши відсилку на святкування свого зіркового підопічного Стефа Каррі.

"Після того як результати виборів будуть підраховані, ми зможемо словами великого Стефа Каррі сказати Дональду Трампу "на добраніч", - цитує Керра BasketNews.

Читайте також: Третя найбагатша людина світу претендує на придбання Бостон Селтікс

Він також закликав американців "грати в одній команді" і згуртуватися за баченням розвитку країни Камали Гарріс, яка замінила Джо Байдена в передвиборчих гонках.

"Подумайте про те, чого домоглася наша команда з 12 американців у Парижі - відкинувши суперництво, ми представляємо нашу країну. А тепер уявіть, що ми можемо зробити, якщо всі 350 мільйонів людей гратимуть в одній команді. Не як демократи. Не як республіканці. Не як лібертаріанці. Але як американці", - сказав Стів.

Нагадаємо, що Стів Керр є відомим критиком Дональда Трампа ще з часів його президентства. Саме коли Трамп був президентом США, Ворріорз відмовилися від традиційного відвідування Білого дому після завоювання чемпіонства.

Раніше стало відомо, що Стів Керр не залишиться на посаді головного тренера збірної США після завоювання золотих медалей Олімпіади-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK