Тейтум: Після такої Олімпіади мені не потрібна жодна мотивація

Джей Ті з нетерпінням чекає на старт нового сезону НБА.
25 вересня, 23:04
Джейсон Тейтум / Getty Images
Джейсон Тейтум / Getty Images

Джейсон Тейтум вважає себе головною зіркою Бостона. Однак він не зміг стати MVP фінальної серії, в якій Селтікс обіграли Даллас (4-1) – цю нагороду отримав Джейлен Браун.

На додаток до цього, він не зіграв у двох матчах збірної США на Олімпіаді-2024 і не був гравцем стартової ротації.

Під час медіа дня 26-річний форвард заявив, що після таких подій йому не потрібна додаткова мотивація перед стартом нового сезону НБА.

"Не грати на Олімпіаді було важко. І Джо (Маззулла, головний тренер Селтікс), я багато з ним розмовляв. Джо, напевно, був найщасливішою людиною у світі, коли я не став MVP Фіналу і не зіграв у двох матчах Олімпіади. Це було дивно, але якщо ви знаєте Джо, це має сенс", - цитує Тейтума ESPN.

"Чи потрібна мені додаткова мотивація на початку сезону? Ні, я не збираюся ставити комусь у заслугу те, що він мотивував мене. Це була унікальна обставина, з якою я ще не стикався у своїй ігровій кар'єрі. Але я вірю, що всі відбувається не просто так".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Netflix опублікував трейлер серіалу "Starting 5" за участю ЛеБрона та інших зірок НБА

"Я закінчив сезон чемпіонством, досягненням найвищого з максимумів, опинився на обкладинці 2K, отримав новий контракт, і ось це (Олімпіада) сталося. У чому причина, я ще не зрозумів. Але я вірю, що все відбувається не просто так".

"Це був хороший досвід. Ми виграли золоту медаль, я виграв свою другу медаль, я був поряд з одними з найкращих гравців, які грають у цю гру на щоденній основі, зав'язав дружні стосунки і зміг привезти туди свою сім'ю та насолодитися Олімпіадою в цілому. Так що це був плюс для мене, поза сумнівом".

Нагадаємо, що Бостон відкриє новий сезон НБА матчем проти Нью-Йорка у ніч проти 23 жовтня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK