Шарлотт взяв участь в обміні Таунса з Міннесоти до Нью-Йорка

Трейд екс-лідера Тімбервулвз виявився тристороннім.
Сьогодні, 17:31
Карл-Ентоні Таунс / Getty Images
Карл-Ентоні Таунс / Getty Images

Декількома днями раніше Міннесота і Нью-Йорк провели несподіваний обмін, в результаті якого Карл-Ентоні Таунс став гравцем Нікс, а у зворотному напрямку послідували Джуліус Рендл і Донте ДіВінченцо разом з драфт-піком першого раунду 2025 року.

Однак разом із цим дуетом до Міннесоти вирушив ще й Кейта Бейтс-Діоп, а тому в трейді виникла різниця по зарплаті у розмірі 8,8 мільйона доларів. Щоб завершити обмін, угоду довелося зробити тристоронньою.

Як повідомляє інсайдер The Athletic Шемс Чаранія, Міннесота і Нью-Йорк домовилися з Шарлотт за три драфт-піки другого раунду (два від Нікс, один від Тімбервулвз), що "шершні" візьмуть на себе контракти ДаКуана Джефріса, Чарлі Брауна та Дуейна Вашингтона.

У той же час у Горнетс відправили до Нью-Йорка Джеймса Ннаджі, який на даний момент виступає в Жироні на правах оренди.

Читайте також: Михайлюк: Моя роль в Юті чітка - я маю закидати м'яч

Цікаво те, що Вашингтон (як і Ннаджі) зараз виступає в Європі у складі Партизана. І для оформлення трейду Нью-Йорк має викупити контракт гравця у сербів, відправити його до Шарлотт, який відрахує баскетболіста, а той підпише з Партизаном новий контракт.

До того ж європейський клуб отримає від Нікс компенсацію у розмірі одного мільйона. Проте через цю схему 24-річний захисник буде змушений пропустити кілька матчів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK