Бізнесмена визнали винним у шахрайстві за участю екс-гравців НБА

Баскетболістів обдурили на 8 мільйонів доларів.
Сьогодні, 10:28
Двайт Говард / Getty Images
Двайт Говард / Getty Images

Федеральний суд присяжних на Мангеттені визнав бізнесмена з Джорджії винним за п'ятьма пунктами обвинувачення в розкраданні у колишніх гравців НБА Двайта Говарда і Чендлера Парсонса на суму 8 мільйонів доларів у 2021 році, повідомляє ESPN.

Келвін Дарден-молодший був визнаний винним у шахрайстві, банківському шахрайстві, відмиванні грошей і двох різних пунктах обвинувачення.

Дарден був причетний до кількох схем із колишнім агентом НБА Чарльзом Бріско, який визнав себе винним у своїй участі в цій справі минулого року.

Прокурори представили докази того, що Говард відправив Дардену виплату в розмірі 7 мільйонів за те, що чемпіон НБА 2020 РОКУ вважав частиною спроби придбати команду ЖНБА Атланта Дрім.

Читайте також: Розслідування про сексуальне насильство Двайта Говарда було закрито

Парсонса обманом змусили вкласти кошти в розвиток кар'єри бігмена Індіани Джеймса Вайзмана.

Урядові адвокати заявили, що планують домагатися вироку від 11 до 14 років для Дардена, якого також визнали винним у багатомільйонному шахрайстві 2016 року.

Було представлено докази того, що Дарден використав 6,1 мільйона з 7 мільйонів Говарда на два автомобілі, включно з Lamborghini, 110 тисяч на піаніно, 90 тисяч на годинник і допомогу в купівлі будинку в Атланті за 3,7 млн доларів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Двайт Говард

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK