Удар від ГРВІ: Черкаським Мавпам зарахують технічну поразку за неявку на матч

Команда не змогла прибути на поєдинок чемпіонату, при цьому пізно подавши необхідні для його перенесення документи.
2023 г., 28 січня, 12:51
Черкаські Мавпи / ФБУ
Черкаські Мавпи / ФБУ

Черкаські Мавпи не прибули до Луцька до "бульбашки" на матч Суперліги проти Прикарпаття-Говерли. Команда повідомила, що в ростері епідемія ГРВІ і попросила про перенесення своїх ігор.

Однак ЧМ відправили документи про те, що у складі відразу 7 гравців підхопили ГРВІ надто пізно - за 21 годину до початку поєдинку.

Відповідно до положення пункту 11.3 чинних правил проведення чемпіонату України, якщо команда не матиме 10 здорових гравців на матч через хворобу, вона має подати запит про перенесення не менше, ніж за два дні до початку туру, надавши необхідні документи.

Читайте також: Чикаго може обміняти свого найкращого захисника на два драфт-піки першого раунду

У разі, якщо клуб не зможе своєчасно надати документи, що підтверджують хворобу, команді за кожну гру туру буде зараховано поразку "Позбавленням права" і нуль очок у турнірній таблиці.

У зв'язку з цим буде поставлено питання про присудження Черкаським Мавпам технічної поразки "Позбавленням права", повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Дві наступні ігри за участю Черкаських Мавп проти Політехніки-Галичини та БІПІ будуть перенесені. Про дати перенесених ігор буде повідомлено пізніше.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Черкаські Мавпи ФБУ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK