Тренер Прометея перебував в Ізраїлі під час вторгнення палестинців

На щастя, з Роненом Гінзбургом усе гаразд.
2023 г., 8 жовтня, 17:39
Ронен Гінзбург / Getty Images
Ронен Гінзбург / Getty Images

Головний тренер Прометея Ронен Гінзбург пропустив у п'ятницю матч своєї команди проти естонської Кейли (89:74).

За словами президента клубу Володимира Дубинського, Гінзбург вирушив до Ізраїлю на весілля свого сина. Нагадаємо, що у суботу, 7 жовтня, сталося вторгнення палестинців із Сектору Гази на територію Ізраїлю.

"Друзі, отримав багато повідомлень із запитаннями, в чому причина відсутності головного тренера Нено на грі, яка відбулась вчора в Естонії", - цитує Дубинського офіційний сайт Прометея.

"На вчора все було гаразд, наш Нено вирушив до Ізраїлю на весілля сина і він мав приєднатись до команди вже у понеділок в Туреччині. Але сьогодні всі ми дізнались про жахливу подію, що сталася в цій країні, про жахливий ракетний обстріл з боку Палестинського руху Хамас. Тисячі ракет впали на ізраїльську територію". 

https://prometeybc.com/ua
https://prometeybc.com/ua

Читайте також: Суперліга: відомий розклад перших матчів сезону

"На щастя, наш Нено зателефонував зранку, з ним все гаразд він перебував у бомбосховищі, але на даний час дороги перекриті, аеропорти зачинені, є перебої з інтернетом".

"Наш тренер перебуває у задовільному настрої, на жаль, в Ізраїлі не вперше відбуваються такі жахливі події, але ми разом, тримаємось і розуміємо все, що зараз відчуває ізраїльський народ".

"Наші думки та наші серця зараз разом з Нено та з усім ізраїльським народом. Тримаймося, ми на звʼязку з Нено і будемо повідомляти про стан справ".

Після двох зіграних турів Прометей очолює таблицю Латвійсько-Естонської ліги, вигравши обидва матчі. У наступному турі колектив зі Слобожанського зіграє проти Рапла. Ця зустріч відбудеться 14 жовтня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Прометей Ронен Гінзбург

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK