Тренер Партизана порівняв київське Динамо з московським

Кияни зіграють з сербами у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.
17 липня, 17:10
Александар Станоєвич  / Getty Images
Александар Станоєвич / Getty Images

Наставник сербського Партизана Александар Станоєвич поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти київського Динамо в кваліфікації до Ліги чемпіонів, порівнявши віце-чемпіонів України з московським клубом:

"Вони рівня Динамо москва, це буде матч з високою інтенсивністю та прямою грою. Це буде напружений матч проти сильного суперника. Ви бачили, як ми грали в росії, з яким рівнем інтенсивності та обсягом бігу нам доводилося справлятися.

У матчі з київським Динамо ми повинні бути трохи небезпечнішими в атаці. У перших двох товариських матчах в росії ми не представляли загрози, не атакували штрафний суперника, занадто мало часу проводили в фінальній третині поля. Наша дисципліна поступово формується, але нам потрібно трохи більше руху без м'яча, гра в обох напрямках. У цьому відношенні нам потрібно, щоб хлопці адаптувалися до рівня тренувань", - сказав Станоєвич в коментарі клубній прес-службі .

Нагадаємо, Динамо зіграє з Партизаном у другому раунді кваліфікації до Ліги чемпіонів. Перша гра відбудеться вже 23 липня, а матч-відповідь заплановано на 31 липня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Динамо Київ Партизан

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK