Баскетболіст, що намагався незаконно покинути Україну, знайшов собі клуб

Вадим Заплотинський гратиме за Харківських Соколів.
17 жовтня, 16:24
Вадим Заплотинський / ФБУ
Вадим Заплотинський / ФБУ

Колишній баскетболіст Київ-Баскета і найкращий захисник Суперліги сезону-2023/24 Вадим Заплотинський знайшов собі новий клуб.

Нагадаємо, у травні 2024 року Заплотинського затримали під час спроби незаконно перетнути кордон України. Тренер Київ-Баскета заявив, що неодноразово намагався зв'язатися з гравцем після інциденту.

Через півроку несподівано виявилося, що Заплотинський виступатиме за Харківських Соколів. Про це повідомив президент клубу Сергій Чебішев.

"Комплектація команди вже завершена. Звичайно є зміни. По-перше команда помолодшала. Також нам вдалося повернути додому наших харків'ян. Це Микита Бондаренко, Євген Бречко та В'ячеслав Кіктєв. З нами наш капітан - Владислав Чевердін, а також Дмитро Мартинов і Владислав Фісун.

Крім того посилилися і новими гравцями. Це Іван Філоненко, Родіон Кузмін, Ілля Шавгаров і Вадим Заплотинський, який зараз проходить військову службу в нашому рідному Харківському національному університеті повітряних сил імені Кожедуба", - наводить слова президента прес-служба клубу.

Раніше також Дніпро зазнав другої поразки в Кубку ФІБА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK