"Чудова робота, Євробаскет": Словенія на матч чемпіонату Європи діставалася таксі

Організація турніру підвела першого ж дня його проведення.
2022 г., 1 вересня, 19:37
Лука Дончич / Getty Images
Лука Дончич / Getty Images

У четвер, 1 вересня, матчами у Тбілісі та Кельні взяв свій початок чемпіонат Європи з баскетболу 2022 року.

Чинні чемпіони Європи збірна Словенії у першому турі зустрічається зі збірною Литви. Але матч цих двох команд у певному сенсі перебував під загрозою зриву.

Вся справа в тому, що словенцям довелося діставатися гри на місцевому таксі, передає BasketNews. Як повідомила Федерація баскетболу Словенії, австобус, який мав доставити команду на матч, так і не приїхав, а тому було ухвалено рішення ловити таксі та групами їхати на арену.

Не міг не прокоментувати цей інцидент ветеран команди Горан Драгич. У себе в Instagram він виклав фотографію з таксі зі своїми партнерами по збірній, відзначивши акаунт Євробаскету і додавши напис "Ганьба".

Читайте також: Янніс, Йокич та Дончич: ТОП-10 головних зірок Євробаскету

Також у себе в Twitter він написав: Хороша робота, Євробаскет. Для чемпіонів Європи не організували автобус на гру. Мабуть, це якийсь жарт. Принаймні через 20 хвилин ми скористалися місцевим таксі".

У результаті гравці потрапили на арену та вийшли на розминку разом із литовцями. Ці дві команди боротимуться за найвищі місця групи В разом із Францією, Німеччиною, Угорщиною та Боснією та Герцеговиною.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK