Багатскіс: перемога над Італією на Євробаскеті - найкраща у 2022 році

Латвійський тренер виділив одну перемогу, яка принесла йому найбільше задоволення.
2023 г., 1 січня, 21:32
Айнарс Багатскіс / ФБУ
Айнарс Багатскіс / ФБУ

Головний тренер збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс підбив підсумки 2022 року.

В інтерв'ю, опублікованому на офіційному сайті Федерації баскетболу України, 55-річний фахівець назвав свою улюблену перемогу минулого року.

"Багато хороших матчів було, але ми прикро програли декілька матчів. Зокрема, в матчі проти Іспанії почали зарано святкувати і втратили перемогу, не втримали перевагу в матчі з італійцями. Це команди, які мають гравців високого європейського рівня".

"Але в той же час мене порадувала остання вольова перемога над Ісландією. Враховуючи те, що далеко не всі мої гравці мають стабільну ігрову пратику в клубах, не так легко ці перемоги здобувати, адже, як ми вже знаємо, ісландці вміють грати".

Читайте також: ТОП-5 моментів ігрового дня НБА: шикарний данк Дерозана

"Всі перемоги були трудові і навіть в матчі проти Нідерландів ми виграли, тому що ми грали добре. Мені важко виокремити якусь одну перемогу, але, звичайно, коли на чемпіонаті Європи виграєш у господарів турніру італійців — ця перемога дуже солодка".

Нагадаємо, що збірна України продовжує боротьбу за право виступити на майбутньому чемпіонаті світу-2023. За два тури до фінішу групового етапу "жовто-сині" посідають п'яте місце, набравши 11 очок, поступаючись Грузії та Ісландії одним балом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK