Колишній гравець збірної Франції запропонував не пускати Ембііда до Парижа на Олімпіаду-2024

Все через обіцянку зірки Філадельфії французькому президентові, яку він не дотримав.
21 квітня, 21:21
Джоел Ембіід / Getty Images
Джоел Ембіід / Getty Images

У ході нинішнього сезону зірковий центровий Філадельфії Джоел Ембіід вибирав, за яку збірну він виступатиме, маючи пропозиції від Камеруну, Франції та США. У результаті він вибрав американську команду.

Нещодавно французькі ЗМІ опублікували листа, в якому 30-річний баскетболіст пообіцяв президенту Франції Еммануелю Макрону, що він виступатиме за "триколірних".

Оскільки Ембіід не дотримав своєї обіцянки, колишній гравець французької збірної Фредерік Вайс запропонував місцевій владі не пускати Джоеля у Париж на Олімпіаду-2024.

"Мене не хвилюють виправдання Джоела Ембііда, вони нічого не варті, оскільки його слово нічого не варте. Навпаки, він повинен втратити громадянство, йому слід заборонити в'їзд на територію Франції, він не братиме участі в Олімпійських іграх", - цитує Вайс BasketNews.

"Він приїде у складі команди США, але в аеропорту йому скажуть: "Тебе не пускають у країну, ти вирушаєш додому. Ти камерунець, ти американець, але ти не француз, йди".

Читайте також: Заруба Кліпперс та Далласа, трагедії Майамі та Нового Орлеана, проблемний Мілуокі: анонс плей-оф НБА. Частина 2

Нагадаємо, що Джоел Ембіід потрапив у заявку збірної США на Олімпіаду 2024 року. Команда під керівництвом Стіва Керра намагатиметься реабілітуватися за провал на чемпіонаті світу-2023.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK