iSport.ua

Влаштував вечірку: названо причину пізнього прибуття Дюбуа на бій з Усиком

Журналіст розкрив несподівані деталі "підготовки" британця до реваншу проти українця.
22 липня, 08:12       Автор: Ігор Міщук
Даніель Дюбуа / Getty Images
Даніель Дюбуа / Getty Images

Британський ведучий спортивного шоу на talkSPORT Саймон Джордан розповів, чому Даніель Дюбуа прибув на реванш з абсолютним чемпіоном суперважкого дивізіону Олександром Усиком на 45 хвилин пізніше за українця і менш ніж за дві години до самого виходу в ринг.

За словами журналіста, батько британського боксера перед поєдинком, у якому його син зазнав поразки нокаутом у п'ятому раунді, влаштував удома вечірку, що стало причиною затримки спортсмена.

Читайте також: "Найкращий у світі не просто так": батько Дюбуа відреагував на поразку сина від Усика

"Багато галасу навколо всього цього, але, знову ж таки, це не повинно применшувати заслугу Олександра Усика.

Проте у Дюбуа вдома була вечірка перед боєм. Там було 50, 60, 70 осіб, яких хлопець навіть не знав, тому йому довелося кудись поїхати, бо він нікого не знав на вечірці.

Потім ти приїжджаєш на бій, а люди хочуть, щоб пустили весь цей почет. А охоронцям починають говорити, що якщо їх не пустять, то Даніель не битиметься.

Потім його батько ще щось говорить у кутку рингу, що, на мій погляд, не дуже продуктивно. Колись це вважалося корисним, тому що Даніель у всьому підпорядковується батькові, і я не применшую величезний вплив батька на його кар'єру.

Але я вважаю, що існує баланс між впливом та руйнівною силою. Тренер Дон Чарльз - найманий працівник. Чарльз працює в кутку на батька Дюбуа.

Я не шукаю виправдань, але просто говорю, що не впевнений, що підготовка в день бою була на належному рівні. Я не кажу, що Усик не зробив би те саме з Дюбуа, але все це йому не допомогло", - наводить слова Джордана talkSPORT.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео найкращих моментів бою Усик - Дюбуа.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK