Колишній тренер Ф'юрі підказав Джошуа, як здолати Усика

Британському боксеру порадили, як поводитися в ринзі в реванші з українцем.
2022 г., 8 червня, 15:51
Джошуа зустрінеться в реванші з Усиком / Getty Images
Джошуа зустрінеться в реванші з Усиком / Getty Images

Колишній тренер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі Бен Девісон поділився думками щодо майбутнього реваншу між володарем титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

При цьому він дав кілька порад британському боксеру, які, на його думку, можуть допомогти перемогти українця.

"Насамперед Джошуа треба працювати над своїм становищем в ринзі. Йому необхідно бути достатньо зібраним, щоб розуміти, що діється.

Вусік - Джошуа: коли і де відбудеться реванш

Дуже важливо, щоб він був здатний зламати ритм Усика. Іноді це змушуватиме Олександра перебудовуватися та руйнуватиме його базу, а Джошуа зможе використати це як свою перевагу. Він зможе перейти в атаку і ускладнить Усику передбачення своїх дій. Через це Олександру буде складніше контратакувати.

Я думаю, що Ентоні міг би діяти компактніше, але природне протистояння ортодокса та шульги призводило б до розмінів ударною рукою, і він би міг використовувати це як свою перевагу, якби розумів, чого чекати.

Утім, Усік дуже добре працює ударною рукою. Я думаю, що для Джошуа життєво важливо перехоплювати ініціативу в ці моменти. Йому треба створювати можливості та знати, коли атакувати", - наводить слова Девісона Mirror.

Раніше повідомлялося, що реванш Усик - Джошуа планують провести 23 липня у Саудівській Аравії , але офіційно дата та місце бою поки що не затверджені.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK