Хейні: Бої з Ломаченком і Девісом мене цікавлять найбільше

Абсолютний чемпіон розповів про пріоритетні цілі на майбутнє.
2022 г., 14 червня, 18:55
Девін Хейні / Getty Images
Девін Хейні / Getty Images

Абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні поділився планами, заявивши, що хотів би зустрітися і ринзі з Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом.

"Мене цікавлять ці двоє, Лома і Танк. Ці бої цікавлять мене найбільше. Але я битимуся з ким завгодно. Я справжній боєць.

Ці бої з Ломаченком та Девісом мене цікавлять найбільше, але ми не завжди можемо їх організувати. Це все ще бізнес, і я це розумію. Нам просто потрібно подивитися, що може вигадати моя команда, і подивитися, що реально.

Читайте також: "Ломаченко навіть не б'ється зараз": Хейні здивувала присутність українця в рейтингу The Ring

Якщо я не битимуся з Камбососом, то не думаю, що проведу бій у легкій вазі. Але ми просто маємо подивитися. Якщо він хоче битися, мені, ймовірно, доведеться звільнити один із моїх поясів, тому що він має пункт про реванш, і я не можу битися з іншим боксером, якщо Камбосос хоче провести поєдинок. Ми просто повинні побачити, що трапиться далі", - наводить слова Хейні Boxing Scene.

Нагадаємо, Хейні став абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі після перемоги над Джорджем Камбососом одноголосним рішенням суддів - 116:112, 116:112 та 118:110.

Раніше Камбосос заявив, що має намір зустрітися з Хейні у реванші.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK