Ф'юрі розповів, із ким планує провести виставкові бої

Британський чемпіон може повернутися в ринг, але не для продовження професійної кар'єри, а заради розваги.
2022 г., 15 червня, 22:25
Тайсон Ф'юрі / Getty Images
Тайсон Ф'юрі / Getty Images

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився планами на майбутнє, заявивши, що має намір провести кілька виставкових боїв.

Британський боєць не збирається повертатися в професійний бокс, але заради розваги хотів би зустрітися в ринзі з Майком Тайсоном, Ленноксом Льюїсом, Френком Бруно та Двейном "Скелею" Джонсоном.

"Я збираюся провести кілька виставкових поєдинків. Це несправжні бої, але з розважальним фактором. Це не професійний бокс, а чиста розвага.

Читайте також: Тайсон Ф'юрі захопився Ліверпулем і Клоппом - забув про кохання до Манчестер Юнайтед?

Виставковий бій відрізняється тим, що ти виходиш не для того, щоб виграти чи програти, а щоб отримувати задоволення, добре проводити час та влаштовувати шоу для фанатів.

У виставковому поєдинку ти можеш зустрітися із бійцями минулих епох, відомими людьми, із ким завгодно. Тому я прагну провести бій із Майком Тайсоном, Ленноксом Льюїсом, Френком Бруно, Двейном "Скелею" Джонсоном. Це було б фантастично.

Ти ніколи не знаєш, із ким битимешся на одному з цих шоу, але я сподіваюся, що зроблю це в найближчому майбутньому", - цитує Ф'юрі talkSPORT.

Раніше Тайсон Ф'юрі заявив, що може повернутися в ринг заради поєдинку з Олександром Усиком, але тільки за великі гроші.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK