Камбосос активував опцію реваншу з Хейні

Австралієць намагатиметься повернути чемпіонські пояси після поразки у своїй країні.
2022 г., 17 червня, 09:25
Джордж Камбосос-молодший / Getty Images
Джордж Камбосос-молодший / Getty Images

У червні поточного року австралійський боксер Джордж Камбосос, будучи у статусі абсолютного чемпіона легкої ваги, поступився американцеві Девіну Хейну одноголосним рішенням суддів.

Камбосос мав право заявити про своє бажання провести реваншу за контрактом, чим він і скористався. За словами австралійця, він зосереджений на тому, щоби повернути собі пояси.

"Реванш відбудеться, 100 відсотків. Я активував опцію реваншу. "Імператор" помер, але "Жорстокий" все ще живий, і я повернуся".

За словами Камбососа, другий поєдинок також пройде в Австралії, проте ще невідомо у якому місті.

"Ми ще не визначись з місцем проведення бою. Є такі варіанти, як Мельбурн, Сідней та Брісбен. Поєдинок відбудеться в Австралії, і це здорово. Я знаю, що можу перемогти у реванші. Я внесу певні корективи, і це моя доля – показати , наскільки я великий, і повернути ці пояси.

Джордж назвав причину своєї поразки у першому бою з американцем.

"Я можу перемогти Девіна. Моя впевненість не зламана. У день бою "Жорстокий" не показав свій максимум. Я був просто не в собі, але ніяких виправдань. Він зробив своїм джебом те, що вимагалося, Хейні розумний боєць, але наступного разу мені потрібно бути грамотніше зі своїм планом на бій", - наводить слова Камбососа Boxing Scene.

Раніше Хейні повідомив, коли має намір провести реванш із Камбососом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK