Леннокс Льюїс: Зараз Віталій Кличко проводить найбільший бій у своєму житті

Легендарний британський боксер висловив захоплення своїм колишнім суперником.
2022 г., 22 червня, 17:44
Леннокс Льюїс / Getty Images
Леннокс Льюїс / Getty Images

Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Леннокс Льюїс звернувся до Віталія Кличка, згадавши їхній поєдинок.

Британець висловив захоплення своїм колишнім суперником, зазначивши, що зараз на тлі повномасштабного російського вторгнення українець проводить свій найважливіший бій у житті.

"Зазвичай 21 червня я публікую пост, присвячений річниці мого бою з Віталієм Кличком, але сьогодні я просто хочу віддати йому належне.

Зараз він проводить найбільший бій у своєму житті, і жертви, які він приніс, щоби служити українському народу, гідні не просто похвали, а захоплення.

Потрібно багато мужності, щоб виходити на боксерський ринг. Як бійці, ми знаємо, що кожен бій може стати для нас останнім, але мужність постояти за свою країну та співвітчизників, як це робить він, потребує зовсім іншого рівня відваги та любові.

Отже, 21 червня я віддаю тобі честь, мій друже Віталію. Нехай Бог оберігає тебе в безпеці та благословляє миром, любов'ю та щастям”, - написав Льюїс у своєму Instagram.

Раніше повідомлялося, що Віталія Кличка буде нагороджено премією Артура Еша за мужність. Нагорода вручається гідному представнику спортивної спільноти, діяльність якого виходить за рамки спорту та впливає на світ.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK