Джейк Пол - Тайсону Ф'юрі: Єб*ний довбо*б, постав на перемогу свого брата два мільйони

Блогер хоче підвищити ставки до великих грошей.
2022 г., 26 червня, 12:43
Джейк Пол / Getty Images
Джейк Пол / Getty Images

Американський відеоблогер та актор Джейк Пол нарешті зустрінеться в одному рингу з Томмі Ф'юрі, братом чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф'юрі, 6 серпня в Нью-Йорку на знаменитому Медісон-сквер-гарден.

Нещодавно "Циганський король" заявив про повну упевненість у перемозі свого молодшого брата і навіть про готовність поставити на нього 100 тисяч доларів. Однак Пола це не влаштувало, і він хоче підвищити ставки.

"Отже, хлопці, Тайсон Ф'юрі, який заробив торік 40 мільйонів доларів, готовий поставити 100 тисяч на свого брата. Боже мій, як же ми трясемося!" — саркастично пожартував він. "Гей, Тайсон, ти, еб*ний довбо*б, ти заробив 40 мільйонів, я знаю, що це не так багато, як я, але давай підвищимо ставки".

Читайте також: "Він радий опинитися на другому місці": Ф'юрі зробив заяву з приводу реваншу Усік - Джошуа

"Два мільйони, три мільйони, будь-яка сума, яку ти готовий поставити, згоден? Укладемо угоду. Я можу сказати, коли хтось справді не впевнений, бо ці грьобані виродки, всі вони в цьому Twitter, вони налякані, я можу сказати , коли вони налякані".

«Але я? Я холоднокровний виродок, я готовий посперечатися з ким завгодно, в будь-який час і в будь-якому місці, так що до біса твої 100 тисяч, давай зробимо ставку краще, давай поставимо пару мільйонів, згоден?'.

Нагадаємо, що бій Томмі Ф'юрі та Джейка Пола мав відбутися ще у грудні, але через травму британцю довелося знятися з бою. Натомість Пол зустрівся з колишнім чемпіоном UFC Тайроном Вудлі, якого він відправив у нокаут у шостому раунді.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK