Брієдіс: Вірю, що у нас з Усиком буде реванш, тож не називаю ключі до перемоги над ним

Латвійець може дати поради Ентоні Джошуа напередодні другого поєдинку з українцем.
2022 г., 27 червня, 16:32
Майріс Брієдіс / Getty Images
Майріс Брієдіс / Getty Images

Володар титулів WBA, WBO та IBF у суперважкому дивізіоні Олександр Усик проведе другий бій з Ентоні Джошуа.

Чемпіон світу за версією IBF у першій важкій вазі Майріс Брієдіс, який у минулому був суперником українця, поділився думкою про реванш боксерів.

За словами спортсмена, зараз у Джошуа більше шансів перемогти Усика, адже британець почав ретельно готуватися до другого поєдинку.

"Джошуа потрібно змінити свою психологію. Цього разу він почав підготовку до бою набагато раніше. Джошуа тренується, і це найголовніше, тому що минулого разу Усик готувався вісім місяців, а Джошуа - два чи три, не дуже багато".

Брієдіс заявив, що знає як перемогти Усика, проте не говоритиме про це, адже сподівається провести реванш з українцем.

"Вірю, що у нас з Усиком буде реванш, тож не називаю ключі до перемоги над ним. У мене є нові секрети для нього. Мабуть, я розповім про них Ентоні Джошуа. Подивимося після 2 липня. У мене є суперник, тому я має спробувати свої нові навички, перш ніж щось рекомендувати", - сказав Брієдіс в інтерв'ю YouTube-каналу Intu Boxing.

Нагадаємо, у січні 2018 року Брієдіс поступився Усику рішенням більшості суддів у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії у першій важкій вазі. Згодом Олександр виграв турнір, перемігши у фіналі Мурата Гассієва.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK