Гірн: Твердо переконаний, що Джошуа - найкращий, а Усик провів лише кілька боїв у надважкій вазі

Промоутер оцінив перспективи свого клієнта перед реваншем із українцем.
2022 г., 4 липня, 15:45
Олександр Усик, Ентоні Джошуа та Едді Гірн / Getty Images
Олександр Усик, Ентоні Джошуа та Едді Гірн / Getty Images

Промоутер Едді Хірн, який представляє інтереси колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, поділився думками щодо розподілу сил у дивізіоні перед другим боєм його клієнта з володарем титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком.

На думку менеджера, його підопічний є найкращим суперважковаговиком у світі, а Тайсона Ф'юрі, який володіє поясом WBC, може зацікавити поєдинок за звання абсолютного чемпіона дивізіону лише у разі перемоги в реванші британця, а не українця.

"Я не думаю, що Тайсон Ф'юрі знову битиметься, якщо Усик переможе, але я думаю, що якщо Ей Джей переможе, а я вірю, що так і станеться, то ми побачимо бій за звання абсолютного чемпіона. Ось чому Ей Джей проводить цей поєдинок.

Він хоче провести бій за звання абсолютного чемпіона. Він завжди мріяв ним стати, а цього не можна досягти без поясів. Тому він проведе цей реванш і зробить усе, щоб стати триразовим чемпіоном світу.

Читайте також: Джошуа: Потрібно зосередитися і не робити ту ж помилку двічі

Я твердо переконаний у тому, що Ентоні Джошуа є найкращим суперважковаговиком у світі, але зараз на папері ви не можете цього сказати. Насправді я думаю, що Усик провів лише кілька боїв у надважкій вазі, переміг Ей Джея, став абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Мене критикують за те, що я говорю про суперників Тайсона Ф'юрі. Справа в тому, що його великі перемоги були тричі проти однієї людини - Деонтея Вайлдера, а також проти Володимира Кличка.

Ей Джей переміг Володимира Кличка. Він також переміг Повєткіна, Руїса, Паркера, Вайта, ще одного бійця, якого переміг Тайсон Ф'юрі. Тому я вважаю, що резюме Ей Джея краще, ніж у інших у надважкій вазі, але на папері зараз Усик і Ф'юрі сперечаються за звання першого номера прямо зараз. Сподіваюся, це зміниться 20 серпня", - наводить слова Гірна Boxing News 24.

Нагадаємо, що реванш Усик - Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome.

У першому поєдинку у вересні 2021 року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, завоювавши чемпіонські пояси.

Раніше промоутер Едді Гірн зробив сміливий прогноз на реванш Усик - Джошуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK