Ломаченко готовий в жовтні повернутися на ринг

Українець на початку війни вступив до лав територіальної оборони та служив своїй країні, але тепер хоче повернутися до боксу.
2022 г., 8 липня, 11:15
Василь Ломаченко / Getty Images
Василь Ломаченко / Getty Images

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (15-2, 11 КО) найближчим часом повернеться на ринг.

З початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну боксер був у лавах територіальної оборони Білгород-Дністровського і навіть відмовився від поєдинку за звання абсолютного чемпіона у легкій вазі проти Джорджа Камбососа.

Тепер Ломаченко готовий повернутися на ринг і попросив організувати йому поєдинок у жовтні 2022 року. Про це розповів президент промоутерської компанії Top Rank Тодд Дю Беф.

За його словами, менеджер українця Егіс Клімас повідомив про це віце-президента промоутерської компанії Карла Моретті під час телефонної розмови.

"Ми завжди поважали бажання Ломаченка служити своїй країні, і тому не шукали для нього поєдинків. Ми сказали йому про це і чекали його повернення. З нами зв'язалася команда Василя і сказала, що він буде готовий у жовтні.

Ми багато можемо зробити для Ломаченка щодо вибору противника, але в легкій вазі багато сильних суперників. На момент повернення Ломаченка майже рік буде поза боксом, і ми не знаємо, в яких він кондиціях з огляду на обставини.

Але він з тих боксерів, яким запропонували хоч завтра бій з Хейні, і він, мабуть, погодиться. Ось такий він. Ломаченко справді хоче повернути собі чемпіонські титули", - наводить слова Дю Бефа Big Fight Weekend.

Таким чином поки невідомо, хто стане суперником українця, але промоутерська компанія тепер займеться організацією поєдинку для Ломаченка.

Раніше повідомлялося, що Василь Ломаченко піднявся на шосте місце рейтингу Р4Р за версією The Ring.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: бокс Василь Ломаченко

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK