Хей назвав фаворита бою Чісора - Пулєв

Колишній чемпіон зробив прогноз на майбутній поєдинок між британцем та болгарином.
2022 г., 9 липня, 10:39
Чісора та Пулєв 9 липня вдруге зустрінуться в ринзі / Getty Images
Чісора та Пулєв 9 липня вдруге зустрінуться в ринзі / Getty Images

Ексчемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей поділився очікуваннями від майбутнього реваншу в надважкій вазі між Дереком Чісорою та Кубратом Пулєвим.

На думку британця, перемогу у майбутній сутичці має здобути його співвітчизник, при цьому зробити він це може нокаутом у пізніх раундах.

"Він може вважати, що Пулєв - боєць світового класу, який має можливості завдати йому шкоди, може тримати його на дистанції своїм джебом, він фізично жорсткий і міцний, може завдати гарного удару.

Мій прогноз - Дерек виграє бій. Я вважаю, що нокаут в останніх раундах - найімовірніший спосіб, яким він це зробить. Якщо справа дійде до рішення суддів, це означає, що Чісора не зміг дістатися Пулєва. Я схиляюся до нокауту в останніх раундах.

Читайте також: Чісора прийшов на зважування з Пулєвим у масці Бориса Джонсона

Чісора прийме від першого поєдинку знання та розуміння того, що він бере участь у справжньому бою. До цього він особливо про це не думав. Тепер він знає, що йому потрібно бути найкращим, щоб здобути цю перемогу, тому що минулого разу був близький поєдинок, але він програв.

Цього разу він має перевагу в рідному місті, його ім'я стоїть першим на плакаті. Ситуація складається на його користь.

Він просто хоче наймасштабніших боїв за найбільшу суму грошей та поєдинків, від яких уболівальники отримують задоволення", - наводить слова Хея Boxing News 24.

Нагадаємо, що другий поєдинок між Чісорою та Пулєвим відбудеться 9 липня на арені O2 у Лондоні.

Перший бій між ними пройшов у травні 2016 року. Тоді болгарин переміг британця роздільним рішенням суддів (116:112, 118:110, 113:115) та завоював титул чемпіона Європи за версією EBU.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK