"Явний аутсайдер": Фроч зробив прогноз на реванш Усік - Джошуа

Карл Фроч наголосив на становленні українського спортсмена.
2022 г., 19 липня, 14:31
Олександр Усик та Ентоні Джошуа / Getty Images
Олександр Усик та Ентоні Джошуа / Getty Images

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик проведе другий поєдинок проти Ентоні Джошуа.

Колишній чемпіон другої середньої ваги Карл Фроч поділився думкою про результат поєдинку. За словами британського спортсмена, українець має гарне резюме, що починається з аматорів.

"Подивіться на резюме Усика в любителях. Подивіться, що він зробив у аматорському боксі, а потім Олександр став непереможним професіоналом у важкій вазі. Це дивізіон на той час був справді складним. Навіть взяти його протистояння проти Гассієва у Суперсерії, яку Усик виграв і став безперечним і непереможеним чемпіоном цієї вагової категорії.

Потім він перейшов у суперважкий дивізіон і бореться з Дереком Чісорою. Я вважаю, що Усик провів той бій на першій чи другій передачі. Він дуже розумно провів той поєдинок, дозволивши людям думати, що є важкоатлетом і недостатньо хороший, щоб боротися з таким бійцем, як Джошуа".

Читайте також: Ф'юрі: Якщо Джошуа переможе Усика, то битиметься зі мною безкоштовно

Фроч вважає, що український боксер не показав свого потенціалу.

"Я сумніваюся, що він досить розігнався, щоб вийти за межі третьої передачі. У бою з Чісорою він трохи додав в останньому раунді, продемонструвавши, що може битися в суперважкому дивізіоні, але тоді Усик був підтягнутим, сильним, але не надто важким".

Британець вважає, що Ентоні Джошуа не зможе чинити опір українцеві.

"Я не думаю, що Джошуа переможе його. У нього повинні бути здібності зробити це. Ентоні досить великий і сильний, а також має всі фізичні дані, але я сумніваюся, що у нього правильне мислення. Я не думаю, що у нього потрібний менталітет. Якщо в ньому зможуть щось кардинально змінити на зборах, тоді може бути, але зараз Джошуа для мене величезний аутсайдер", - наводить слова Фроча. joshua-needs-drastic-changes-to-beat-usyk-says-carl-froch/"]]Boxingnews24[[/link_direct]].

Нагадаємо, реванш Усик - Джошуа відбудеться 20 серпня в Джідді (Саудівська Аравія) на арені Super Dome.

У першому поєдинку, який пройшов у вересні 2021 року, українець переміг британця одноголосним рішенням суддів, завоювавши чемпіонські пояси.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK