Дерев'янченко: Моя боротьба під українським прапором ще раз нагадає усьому світу, що війна в Україні ще не закінчилася

Українець проведе поєдинок у США.
2022 г., 21 липня, 17:02
Сергій Дерев'янченко / instagram.com/sergiy.derevyanchenko
Сергій Дерев'янченко / instagram.com/sergiy.derevyanchenko

Колишній претендент на титул у середній вазі Сергій Дерев'янченко проведе поєдинок 30 липня у США. Його суперником буде Джошуа Конлі.

Напередодні поєдинку українець зробив пост у Instagram , у якому виділив свої плани на бій.

"Друзі! Як ви вже знаєте, 30 липня я знову вийду на ринг і боротимуся за своє місце в цьому бізнесі, за свою родину і, звичайно, за свою країну. Моя боротьба під українським прапором, сподіваюся, ще раз нагадає всьому світу, що війна в Україні ще далеко не закінчилася. Насправді це для нас, українців, зараз найважливіше. Ми всі емоційно травмовані після 24 лютого, але це зробить нас ще сильнішими".

Читайте також: Дерев'янченко зробив прогноз на реванш Усик - Джошуа

Деревянченко також подякував фанатам за підтримку, яка виходить із усього світу.

"Я хочу сказати велике спасибі всім моїм шанувальникам по всьому світу. Час від часу ви надсилаєте мені добрі слова підтримки, і я завжди ціную це. 30 липня я зроблю все, щоб вас не розчарувати. Залишайтеся на зв'язку", - написав Деревянченко.

 

Нагадаємо, що у Дерев'янченка серія з трьох поразок до ряду. У жовтні 2019 року Сергій він поступився Геннадію Головкіну, у вересні 2020 року програв Джермаллу Чарло, а в грудні минулого року зазнав поразки від Карлоса Адамеса.

Варто зазначити, що Конлі має серію з трьох перемог. Джошуа здолав Хуліо Алькантара Мейджорса, Луїса Бохоркеса Айспуро та Кертіса Стівенса.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK