Промоутер Усика назвав завдання Олександра у надважкій вазі

Олександр Красюк виділив особливість українських боксерів.
2022 г., 25 липня, 18:10
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк висловився про майбутнє українського боксера.

За словами функціонера, український боксер не замислюється про завершення кар'єри.

"Володимир Кличко вже кілька років роздумує, чи не влаштувати боксерський поєдинок і стати найбільш віковим чемпіоном світу в історії, то у випадку з Усиком теж дуже складно відповісти на запитання, скільки ще боїв він проведе. Віталій Кличко також пішов із боксу у 2004 році, а потім повернувся за чотири роки і знову завоював титул".

Читайте також: Усик став абсолютним чемпіоном світу у крузервейті: 21 липня - день, коли українець змінив світ боксу

Красюк назвав цілі Усика в надважкій вазі.

"У Олександра є шанс увійти в історію, ставши абсолютним чемпіоном світу у двох вагових категоріях, що напевно дозволить йому стати членом Міжнародної зали боксерської слави. Зовсім недавно такої честі удостоївся Володимир, а раніше його старший брат. Олександр має всі шанси стати третім, адже той рівень, який він демонструє сьогодні, це не лише спорт, це вже спадщина", - сказав Красюк в інтерв'ю Onet Sport.

Нагадаємо, 20 серпня Усик проведе реванш із Джошуа, який відбудеться у Саудівській Аравії. Раніше Красюк розповів, чому реванш пройде саме там.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK