Теофімо Лопес: Я йду зачищати перший напівсередній дивізіон

Американський боксер незабаром дебютує в новій для себе ваговій категорії.
2022 г., 4 серпня, 11:29
Теофімо Лопес / Getty Images
Теофімо Лопес / Getty Images

Колишній абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес висловився щодо свого першого бою у першому напівсередньому дивізіоні проти мексиканця Педро Кампи.

"Я очолив легкий дивізіон і збираюся зробити те саме в першому напівсередньому. Педро Кампа - сильний суперник з агресивним мексиканським стилем. Мені не терпиться влаштувати шоу для вболівальників.

Кожна людина проходить через випробування, але я залишу минуле позаду. Я дуже радий знову боротися на ESPN у Лас-Вегасі. Я називаю цей бій поверненням, бо йду повернути те, що загубив. Одна поразка не визначає бійця та не визначає мене.

Я бився у легкій вазі з підліткового віку, і настав час рухатися вгору. Я збираюся стати ще кращим, більш вибуховим бійцем. Ви це побачите.

Мені лише 25 років. Мої найкращі роки ще попереду. Педро Кампа - це початок нового розділу у моїй кар'єрі. Незабаром я стану чемпіоном світу у двох вагових категоріях. Кожен претенденте і чемпіоне у першій напівсередній вазі, краще будьте обережні, бо я йду зачищати дивізіон", - наводить слова Лопеса Boxing Scene.

Нагадаємо, Лопес та Кампа зустрінуться у ринзі 13 серпня на арені Resorts World у Лас-Вегасі, штат Невада, США.

Раніше Теофімо Лопес розповів, що мав серйозні проблеми зі здоров'ям під час поєдинку з Джорджем Камбососом, якому він програв і втратив усі свої титули в легкій вазі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: бокс Теофімо Лопес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK