Головкін: Канело хоче стати великим, але йому ще треба рости і багато чого навчитися

Казахстанський боксер охарактеризував свого майбутнього суперника.
2022 г., 8 серпня, 21:26
Альварес і Головкін зустрінуться в ринзі втретє / Getty Images
Альварес і Головкін зустрінуться в ринзі втретє / Getty Images

Володар титулів WBA та IBF у середньому дивізіоні Геннадій Головкін поділився думкою про абсолютного чемпіона в другій середній вазі Сауля Альвареса, з яким вони у вересні втретє зустрінуться в ринзі.

"Трилогія - це щось велике, історичне. Зараз дуже важко побачити реванш між бійцями, бо це просто нецікаво. Коли у вас є ця трилогія, це означає, що люди цього вимагають, що ви на рівні легендарних боксерів і ви є частиною історії. Ви відчуваєте гордість, щастя. Це дуже багато чого означає.

Коли хтось не може побачити реальність, це його проблема, це багато про нього говорить. Поведінка Канело на прес-конференції показує, наскільки він невпевнений у собі, як і досі живе ілюзіями щодо ситуації, розповідей. Але він зробив висновки після першої зустрічі з пресою. На другій він поводився інакше, бо проаналізував, що виглядав смішно.

Читайте також: Головкін: Почуваюся комфортно в новому дивізіоні

Він хоче стати великим, але Саулю ще треба рости і багато чого навчитися. Він далеко не найкращий", - наводить слова Головкіна Boxing Scene.

Нагадаємо, що третій бій Альварес - Головкін відбудеться 17 вересня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі, штат Невада (США).

Перший поєдинок між Альваресом і Головкіним пройшов у вересні 2017 року та завершився внічию. У вересні 2018 року мексиканець переміг роздільним рішенням суддів у другому бою.

Раніше Головкін оцінив можливість проведення четвертого бою з Альваресом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK